Νέα

Νέα

Σε αυτή τη σελίδα θα σας κρατάμε ενήμερους για τα περπατήματα του συλλόγου, τις ομάδες συντήρησης των μονοπατιών και άλλες διαδηλώσεις.

Τα μέλη του συλλόγου κρατούνται ενήμερα για όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου μέσω email. H σελίδα Facebook του συλλόγου επίσης ενημερώνεται τακτικά.

2021 Ημερολόγιο

Το ημερολόγιο 2021 που δημιούργησε ο Φίλοι του Καλντερί είναι τώρα τυπωμένο.

Στείλτε μας (εδώ) μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν θέλετε να λάβετε ένα.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση (ΕΓΣ) και οι εκλογές

Περπατήματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 2022
Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Χατζηνίκου στο Χόρτο

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση (ΕΓΣ) και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Φίλων των Καλτεριμιών θα γίνουν φέτος το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Χατζηνίκου στο Χόρτο. Η Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα και προγραμματίζουμε να ολοκληρωθεί στις 7.00.

Το σημαντικότερο θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι οι εκλογές του για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς αρκετές θέσεις στο Συμβούλιο είναι κενές φέτος. θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τα μέλη να υποβάλουν το όνομά τους για μια θέση στο Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από επτά μέλη: τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Ταμία, τον Γραμματέα και τρία γενικά μέλη. Οποιοδήποτε μέλος των Φίλων των Καλτεριμιών επιθυμεί να το πράξει ή να προτείνει κάποιον άλλο, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Συμβούλιο είτε μέσω email (info@friendsofthekalderimi.org) είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, είτε γραπτώς απευθείας σε μέλος του Συμβουλίου. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να είναι κοντά μας έως τις 7 Οκτωβρίου το αργότερο.

Άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα περιλαμβάνουν την έκθεση του Ταμία, μια ενημέρωση για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα του Δήμου Νοτίου Πηλίου για βελτίωση και εκκαθάριση πολλών από το καλντερίμι και οποιοδήποτε άλλο θέμα θα ήθελαν να αναφέρουν τα μέλη μας.

Ελάτε μαζί μας για να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί, να γνωρίσετε άλλα μέλη και να αδράξετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον σχεδιασμό για το μέλλον του Συλλόγου μας.

Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία, για όσους από εσάς δεν έχετε πληρώσει ακόμα για το 2022, να το κάνετε και να ενημερώσετε τη συνδρομή σας!

Ευχόμαστε να σας συναντήσουμε στη συνέλευση!

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα email

Από καιρό σε καιρό, ορισμένοι από σας έχετε αναφέρει ότι από κάποια στιγμή και έπειτα δεν λαμβάνατε τα email μας σχετικά με τα περπατήματα κ.λπ. Με το ξεκίνημα των περπατημάτων τώρα αυτή την εποχή, ελπίζουμε ότι με την πληροφορία που σας δίνουμε παρακάτω να μπορέσετε να εντοπίσετε το πρόβλημα και παράλληλα να το λύσετε.

Α) Εξαρτάται από τον email service provider, αν όλα τα email που λαμβάνετε οδηγούνται στο INBOX. Οι περισσσότεροι γνωρίζουν, τι είναι το SPAM / JUNK box, στο οποίο καμιά φορά μπορείτε να βρείτε τα email που δεν έχετε λάβει. Όμως υπάρχει επίσης η πιθανότητα αυτά να έχουν καταλήξει και σε άλλους «χώρους», όπως BULK, SOCIAL, UPDATES, FORUMS, PROMOTIONS, κ.λπ. Εάν ψάξετε στους «χώρους« αυτούς ίσως βρείτε τα email σας και παράλληλα να ρυθμίσετε τα settings έτσι ώστε να οδηγούνται μελλοντικά τα email σας στο INBOX !!

Β) Μερικά μέλη μας κατά λάθος έκαναν κλίκ στο «Unsubscribe» button, που βρίσκεται κάτω από το email, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν να λαμβάνουν τα email μας. Η διόρθωση μπορεί να γίνει μόνο από σας με το να κάνετε κλίκ εδώ και με αυτόν τον τρόπο να ξαναμπείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε τα email σας.

Κυριακή 9 Οκτωρίου 2022– Κυκλικό περπάτημα: Μηλίνα - Λαύκος - Μηλίνα

Θα συναντηθούμε στις 11.00 το πρωί στην εκκλησία δίπλα στη θάλασσα στη Μηλίνα και Θα ακολουθήσουμε την νότια διαδρομή για να ανέβουμε στο Λαύκο.

Κατά την επιστροφή θα ακολουθήσουμε την βόρεια διαδρομή περνώντας από το ξωκλήσι της Παναγίας της Μεσοσπορίτισσας καθώς θα κατηφορίζουμε.

Όποιος θα ήθελε να περπατήσει μόνο την κατηφορική διαδρομή θα μπορούσε να μας συναντήσει στην πλατεία του Λαύκου μεταξύ 12.00 - 12.30 το μεσημέρι, αλλά θα πρέπει να κανονίσει μόνος του για την επιστροφή του στην πλατεία του Λαύκου.

Η διαδρομή είναι κυρίως σε καλντερίμι με θαυμάσιες θέες προς τον Παγασητικό. Και επίσης περιγράφεται με λεπτομέρεια στο Walking in Pilion blogspot http://walking-pilion.blogspot.com/2012/04/m.html. Ολόκληρη η διαδρομή είναι λίγο παραπάνω από 7 χιλιόμετρα και θα μας πάρει περίπου 2 με 2,5 ώρες.

Δεν θα οργανώσουμε φαγητό σαν γκρουπ. Όμως υπάρχουν ταβέρνες σε μικρή σχετικά απόσταση, όπως στη Μηλίνα, στο Χόρτο, στην Αργαλαστή και στον Λαύκο, σε περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να φάει μετά το περπάτημα.

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί.

Εάν θα θέλατε να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας για το 2022, θα μπορούσατε να το κάνετε στο τέλος του περπατήματος, παρακαλούμε προετοιμαστείτε για αυτό! Εάν είναι δυνατόν, παρακαλούμε όπως στείλετε τις λεπτομέρειες με email (info@friendsofthekalderimi.org) για να ετοιμάσουμε την απόδειξη πληρωμής σας και την κάρτα μέλους, ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν θα πληρώσετε.

Tηλεφώνο : 6907196052


Μέλη του συλλόγου θα είναι διαθέσιμα μέσω τηλεφώνου μόνο κατά τη διάρκεια περπατημάτων ή εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει ο σύλλογος.

Παρακαλούμε να σημειώσετε τον αριθμό τηλεφώνου στο κινητό σας, ώστε να μπορέσετε εύκολα να επικοινωνήσετε με μέλος του συλλόγου

κατά τη διάρκεια περπατημάτων ή εκδηλώσεων


Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο όταν ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι διαθέσιμος παρακαλούμε να στείλετε email.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένο μέλος του συλλόγου (δείτε τον κατάλογο εδώ) ή να στείλετε μήνυμα στην

ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου info@friendsofthekalderimi.org.

 

Εάν συμμετάσχετε σε περπάτημα ή εκδήλωση των Φίλων των Καλντεριμιών παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ούτε ο σύλλογος

ούτε οι διοργανωτές αναλαμβάνουν ευθύνη για την προσωπική σας ασφάλεια.